Öngösterim Görseli

SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Tanıtım Sunumu

Küreselleşme ile sınırların ortadan kalktığı ve zaman kavramının daha da önem kazandığı günümüzde, hızlı ve güvenilir ulaşımı sağlayan havacılık sektörü tüm dünyada olağanüstü bir hızla büyümekte ve gelişmektedir. Türkiye ise, dünya ortalamasının 3 katına yakın büyüme performansıyla sivil havacılık alanındaki öncü ülkeler arasında başarıyla yerini almaktadır. Sivil Havacılık sektörü bu denli büyürken yetişmiş elemana duyulan ihtiyaç da aynı oranda artmaktadır.

Hızla gelişen ve değişen Sivil Havacılık sektöründe farklılık ve farkındalık yaratma çabası içindeki Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programımız; yoğun rekabetin yaşandığı sektöre, hızlı ve doğru tepki verebilen, etkili iletişim becerilerine sahip, insan ilişkileri kuvvetli, çözüm odaklı, operasyonel düzeydeki faaliyetlere ve uluslararası kurallara hakim, kabin hizmetlerini verebilecek ara eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla kabin görevlileri yetiştirmektir.

Öğrencilerimiz teorik derslerini, uçak içi kabin formatında düzenlenmiş laboratuvarlarda, sektör deneyimi olan öğretim görevlileri tarafından uluslararası kurallara birebir uygun olarak almaktadır.

Staj ve uygulamalı pratik eğitimler ise aramızdaki işbirliği antlaşması doğrultusunda “Pegasus Havayolları Tesislerinde” yapılmaktadır.

Okulumuz Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından verilen “Tanınmış Okul” statüsüne sahiptir. Bu sebeple, mezun olan öğrencilerimiz, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri alanında ön lisans diploması ile birlikte “Kabin Memuru Temel Eğitim Sertifikalarını” da almaktadırlar. Bu sertifikayla beraber antlaşmalı olduğumuz Pegasus Havayolları başta olmak üzere sektördeki diğer havayolu kuruluşlarıyla iş görüşmelerine katılmaktadırlar.

Eğitim Süresi: 2 Yıl

Eğitim Dili: Türkçe

Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı: Yok

İkinci Öğretim: Yok